Frank Roos (1966)

06 53 19 74 19

Communicatiestrateeg en conceptontwikkelaar. Specialisatie: purpose positionering en verandertrajecten.

Frank is strateeg en creatief met meer dan 25 jaar ervaring in conceptontwikkeling, positionering, merken bouwen en (communicatie)programma’s rondom grote en ingrijpende veranderingen. Z’n professionele missie is mensen en merken sterker maken. En bij voorkeur bouwt hij merken van binnenuit. Vanuit purpose, gewaagde doelen en met communicerende processen. Want als mensen weten waar ze met hun team of organisatie voor staan én gaan, dragen ze dat uit. Dan werken ze met hart en ziel en maken ze bedrijven en merken geloofwaardig en reputaties sterk.
Frank ontwikkelt concepten en programma’s. Hij ziet zichzelf als vertaler van strategie en ambities. Zo stond hij aan de wieg van vele positioneringen van bedrijven. Is onder andere de geestelijk vader van Rotterdam. Make it happen. Het motto van de drie sterkste merken van Rotterdam: de Gemeente, het Havenbedrijf en de Erasmus Universiteit.

In het verleden vervulde Frank verschillende leidinggevende functies bij Bikker Communicatie Groep. In 2004 startte hij brandsoncompany en sinds 1 november 2012 Roos & van de Werk.

Bij elk bureau leverde hij effectief en prijswinnend werk. Hij werkt en heeft gewerkt voor onder andere Gemeente Rotterdam, Erasmus Universiteit, Havenbedrijf Rotterdam, Unilever, InEen, IJsselland Ziekenhuis, Het CAK, de SVB, Huisartsenposten, RDM Rotterdam, VanWonen, BAM, InPublic, OVG, Nederlandse Staatsloterij, Vopak.

Frank is partner bij Fuel for Living Strategies (en Fuel Participations).